Pentru a vizualiza toate evenimentele in ordine cronologica dati click pe butonul "TOATE EVENIMENTELE" din meniu sau pe DATA/LUNA din calendar

“Poker” la Teatrul de Comedie din Bucuresti

Topicuri: ,

-
March 13 (Saturday), 2010
19:00

poker

.

O piesa de  Adrian Lustig.

Titel – George Mihăiţă
Claudiu – Valentin Teodosiu
Horia – Vladimir Găitan
Monica – Simona Stoicescu

Regia: Alexandru Tocilescu
Decor: Puiu Antemir
Costume: Anca Răduţă
Muzica: Gabriel Basarabescu
Asistent regie: Claudia Nedelcu
Asistent costume: Monica Răduţă

Subiectul piesei e aparent banal, o partidă de poker între nişte vechi prieteni, vechi – deci din lumea care trebuie să apună a securiştilor. Gazda, un senator, cuplat cu o curvă moldoveancă, îi aşteaptă la o pardidă de poker pe un doctor şi pe un afacerist.

Urmează două ore de rezumat a ceea ce vedem de obicei, zilnic la Realitatea-Antena3 şi Sport.ro-GSPtv. Politică şi sport, deci prostituţie. Curva apare pentru a se vedea cât de onestă e spre deosebire de politicieni. E o piesă extrem de realistă, dar care datorită regiei şi a jocului excelent al actorilor nu te face să caşti în timpul spectacolului, deşi durează peste două ore.

Opinii :

Doua ore de bataie de joc la adresa politicianului român si a reflexelor tranzitiei cum n-am mai vazut. (Cornel Nistorescu)

Un spectacol exploziv, o comedie neagra, in care se imbina armonios muzica, dansul, scene filmate, desene animate, toate cu tâlc implicate in reprezentatie. (Ileana Lucaciu)

O radiografie acida a tranzitiei românesti care este la fel de proaspata (tranzitia!) ca si acum 17 ani. Piesa trebuie vazuta si revazuta din când in când, pentru ca este 100% dinamica, multe replici fac trimitere la evenimente cât se poate de recente din tot acest circ macabru care ne inconjoara. (Dan Costinas)

 
 • S-ar putea sa iti placa si ...

  1. Picture:

   “FOLIA, SHAKESPEARE & Co” un spec...

   April 23 (Wednesday), 2014 - 19:00
   " Ideea acestui spectacol s-a născut încă din vreme...

Leave a Reply

-sigara
elektronik sigara
ukash
ucuz bilet