Pentru a vizualiza toate evenimentele in ordine cronologica dati click pe butonul "TOATE EVENIMENTELE" din meniu sau pe DATA/LUNA din calendar

Teatru Premiera – Doctor de femei

Topicuri: , , ,

-
April 27 (Tuesday), 2010
19:30

teatru-premiera-doctor-de-femei

Palatul National al Copiilor

Teatrul Metropolis prezinta, in premiera, comedia “Doctor de femei“, piesa scrisa de Georges Feydeau si regizata de Emanuel Parvu.

“Doctori de femei”, in regia lui Emanuel Parvu, este o comedie bulevardiera de foarte mare succes, care s-a jucat pe mai toate scenele mari ale lumii si chiar pe Broadway.

“Este vorba despre un spectacol clasic de teatru de bulevard, in care personajele sunt implicate in foarte multe incurcaturi si rasturnari de situatii. Personajul meu este un tip sasait si un incurca lume, care reuseste sa intoarca totul pe dos in jurul lui”, dezvaluie Mihai Bendeac.

Spectacolul asta e facut pentru cei care vor sa iasa într-o seara si, timp de doua ore, sa râda cu lacrimi. Atât. Uneori, avem nevoie sa ne spalam pe creier. E greu sa faci comedie de bulevard, nene! Iesi leoarca de transpiratie din scena. Slabesti doua kile. E un efort imens pentru ca joci pe viata si pe moarte într-un ritm îndracit!”

Alaturi de Cristina Cioran, Mihai Bendeac pe scena vor urca si Adrian Titieni, Anca Sigartau, Adina Popescu, Emanuel Parvu, Mariana Danescu, Vlad Corbeanu si Gabriel Costin.

Pretul unui bilet este de 50 ron si poate fi achizitionat de pe www.bilete.ro

Adresa Palatul National al Copiilor:  B-dul Tineretului nr.8-10

 
 • S-ar putea sa iti placa si ...

  1. Picture:

   “FOLIA, SHAKESPEARE & Co” un spec...

   April 23 (Wednesday), 2014 - 19:00
   " Ideea acestui spectacol s-a născut încă din vreme...

Leave a Reply

-sigara
elektronik sigara
ukash
ucuz bilet