Targul Traditii si Flori de Sarbatori in Parcul Cismigiu

Topicuri: , , , , ,
April 27 (Saturday), 2013toMay 5 (Sunday), 2013

 

Incepand cu sambata, 27 aprilie, va incepe cea de-a IV-a editie a evenimentului dedicat Pastelui si Floriilor – Traditii si Flori de Sarbatori in Parcul Cismigiu.

Acesta va dura pana pe 5 mai, iar in cele 9 zile vor exista evenimente si manifestari incepand cu orele 10.00 si pana la 20.00.
In cadrul Targului de Paste vizitatorii vor putea cumpara obiecte si produse traditionale, podoabe realizate manual, aranjamente florale, precum si bunatati specifice sarbatorilor, mestesugarii fiind gazduiti de cele 60 de casute special amenajate.
Concerte vor avea loc doar in primele 2 zile (cel putin asa arata programul comunicat de CreArT). In Foisorul parcului vor canta fanfare, cvartete si grupuri de copii – Regimentul 30 Garda Mihai Viteazul, cvartetele Anima, Arpeggione si Passione, dar si grupurile de copii Tecucelul, Galati si Mladite Ilfovene.
In ziua de Florii (28 aprilie) va avea loc si o piesa de teatru pentru copii intre orele 11:00-12:00. De asemenea, copiii se vor putea plimba cu poneii si vor putea vizita o expozitie de iepurasi cu vanzare.
Libraria mobila BookLand va fi si ea prezenta in Parcul Cismigiu pe toata durata evenimentului, aducand peste 5.000 de titluri din toate genurile, de la 120 de edituri.

 

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

-sigara
elektronik sigara
ukash
ucuz bilet