Daniela Nane, o mămică fericită!

Topicuri: , ,
 

Actriţă şi mamă, (sau poate) mamă şi actriţă – iată roluri care îi umplu inima Danielei Nane cu multă primăvară şi poftă de viaţă! Dovada e cât se poate de simplă – zâmbetul luminos de pe chip şi emoţia din glas atunci când vorbeşte despre fiecare personaj pe care îl joacă, fie acasă sau pe scenă!

În calitate de mamă de băiat, Daniela Nane este o răsfăţată. Codrin, fiul ei de aproape 14 ani, o surprinde cu fel şi fel de surprize care-i fac sufletul să înflorească de fericire. Una dintre cele mai proaspete bucurii puse la cale de Codrin este cadoul oferit chiar de ziua ei – un parfum cu iz de prăjitură. Da, da, se pare că isteţul Codrin a intrat într-un magazin cu produse 100% naturale şi a luat la analizat toate parfumurile de pe raft. Şi ce aromă mai potrivită putea să aleagă pentru mama sa dacă nu cea de vanilie şi caramel?Impresionată şi totodată amuzată, Daniela Nane recunoaşte: „Miros ca o prajitură, dar ce sa fac? Ma dau cu el, ca e de la copil! Mi se spune «Doamna cu vanilia»”.

Cu siguranţă, urmează noi surprize, doar se apropie 8 Martie! Daniela încă nu ştie ce i se pregăteşte, însă bănuieşte că va fi ceva la fel de copleşitor, de vreme ce Codrin mustăceşte când aduce vorba despre sărbătoarea dedicată femeilor şi, în special, mamelor de pe întreaga planetă.

Daniela Nane e fericită cand îşi vede puiul crescând armonios, cu note mari la şcoală, cu prieteni mereu în preajmă, cu pasiuni sănătoase şi ambiţie de om mare. Codrin face parte din echipa de scrimă de la Dinamo şi e bucuros cand işi face mama mândră de rezultatele lui.

Şi mai încântător este faptul că însuşi Codrin se arată mândru de mama lui. Drept urmare, a „solicitat” bilete la spectacolul Danielei din 6 martie, pe care vrea să-l vizioneze alături de mai multi colegi şi colege. Cate bilete? Pai, „vreo suta”, a zis! In saptamana „Scoala Altfel”, Daniela Nane va juca „O noapte furtunoasa”, iar copiii studiază Caragiale la orele de limba româna şi vor fi încântaţi să-i vadă în savuroasa montare pe Magda Catone, Doru Ana, Mircea Rusu, Vlad Logigan, Andrei Mateiu, Vlad Corbeanu şi, evident, pe „mama lui Codrin”.

În luna martie, o puteţi vedea pe talentata actriţă a Teatrului Bulandra performând în spectacole de excepţie. Pe 8 martie, Daniela Nane va fi în Slatina cu un recital de poezie de dragoste, „Petale de dor”. Pe 11 martie va fi la Filarmonica din Ploiesti împreună cu pianista Ioana Maria Lupascu. Pe 6 şi pe 22 martie va juca în celebra montare cu „O noapte furtunoasă”, la Grand Cinema&More din Băneasa Shopping City, iar pe 26 martie va juca excelenta comedie „Black& White”, la Teatrul Elisabeta din Bucureşti.

Bilete sunt disponibile pe http://www.grandcinemadigiplex.ro/ro/spectacole/cultura/item/658 sau http://www.bilet.ro/şi https://www.myticket.ro/.

 

 

Both comments and pings are currently closed.

  • S-ar putea sa iti placa si ...

    1. Picture: Juan Pablo Villalobos:  În “Fiesta în bârlog” am vrut să găsesc o voce narativă care să mă captiveze

      Juan Pablo Villalobos: În “Fiesta în bârlog” am v...

          Scriitorul de origine mexicană Juan Pablo Villalobos s-a aflat între 13 şi 15 martie ...

Comments are closed.

-sigara
elektronik sigara
ukash
ucuz bilet