Concert Celelalte Cuvinte in Club Fabrica

Topicuri: , ,
-
December 6 (Saturday), 2014
21:00

Celelalte Cuvinte prezinta un concept de eveniment inedit pentru Romania: doua concerte, in doua locatii diferite, in doua zile consecutive, cu doua teme diferite, ambele in Bucuresti.

Astfel, trupa va sarbatori 20 de ani de la lansarea albumului Armaghedon in club Fabrica, in data de 6 decembrie, urmand ca ziua urmatoare sa lanseze mult asteptatul album live Trup si Suflet, la Hard Rock Cafe din Bucuresti.

“Atat aniversarea Armaghedon, cat si lansarea albumului acustic Trup si Suflet sunt momente foarte importante pentru trupa, drept urmare am decis sa le marcam pe ambele, cu doua show-uri diferite”, spune Calin Pop, vocalul Celelalte Cuvinte.

Atmosfera de la Hard Rock Cafe va ramane fidela conceptului acustic Trup si Suflet, intr-un eveniment special, plin de rafinament si eleganta.

De 32 de ani impreuna, Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din Romania. Pastrandu-si, de-a lungul timpului, atat componenta cat si stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupa-legenda a rockului romanesc.

Calin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan si Ovidiu Rosu pregatesc un dublu eveniment Celelalte Cuvinte cu totul special.

Pret bilet:
25 ron presale
30 ron in ziua concertului

 

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

-sigara
elektronik sigara
ukash
ucuz bilet