Salonul Auto Moto – SAM 2015 la Bucuresti

Topicuri: ,
April 1 (Wednesday), 2015toApril 5 (Sunday), 2015

    Intrat deja în agenda celor mai importante evenimente din România, Salonul Auto Moto îşi va deschide porţile în Piaţa Constituţiei, în perioada 1-5 aprilie 2015, pentru toţi pasionaţii fenomenului auto–moto din ţară.

Pe durata celor cinci zile, sunt aşteptate sute de maşini şi motociclete – de la vedete ale Salonului Auto de la Geneva sau premiere naţionale la cele de epocă sau tunate.

Salonul reuneşte producători, importatori şi distribuitori de autovehicule, componente auto şi moto, piese de schimb, motociclete, biciclete şi accesorii, accesorii, tuning, echipamente service auto, companii de leasing, companii de asigurări, specialişti în închirieri auto, asociaţii şi organizaţii din domeniu.

În creștere de la o ediție la alta, spectacolele oferite de sportivi pe patru sau două roţi cu demonstratiile, acrobatiile si drift-urile lor epice, vor crea atmosfera incendiară cu care au fost obişnuite zecile de mii de vizitatori din toată ţara, care au trecut in anii precedenti pragul Salonului Auto Moto.

http://sam.ro/

 

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

-sigara
elektronik sigara
ukash
ucuz bilet